Loading...

Ивелина Железчева

Ивелина Железчева e Глобален директор Човешки ресурси в Конструктор Технолъджи. Завършила е Икономическа психология в УНСС, а магистърската ѝ степен е Управление и развитие на човешките ресурси в Нов български университет.


В сферата на човешките ресурси е от 18 години. От над 11 години практикува в ИТ сектора. Участвала е стратегически проекти и екипи, свързани с управление на  транформация на модела на работа в компанията. Последния значим такъв печели престижната награда Бизнес Трансформация на годината – 2022. От началото на 2023 година става част от екзекютив екипа на Конструктор Технолоджи – швейцарски старт ап, който сериозно навлиза на българския пазар и нейната роля е да създаде и развие както екип, така и да бъде стратегически партньор на мениджмънта в разработването и имплементирането на стратегия за развитие на компанията на пазарите, на които се развива. 

Ивелина е ЧР по професия и по душа. Обича общуването с хора, обожава сложните ситуации, работата с екипите, намирането на решения и не на последно място гори в емоцията, която и доставя работата.