Loading...

Съображения за сигурност по време на Strategic Leadership Forum и Covid-19

Оценяваме факта, че публикациите и актуалната информация относно COVID-19, пораждат много въпроси у Вас като наши гости на предстоящото събитие.

Всички дейности на закрито ще се извършват само при наличието на зелен сертификат – завършен цикъл на ваксинация, преболедуване през последните 9 месеца, направен антигенен тест в последните 48 часа или PCR тест в последните 72 часа. Това се отнася за посетителите и персонала.

На събитието ще има медицински екип от лицензирана медицинска лаборатория за извършване на бързи антигенни тестове, които ще са безплатни за всеки закупил билет за участие във форума!

Това по никакъв начин не възпрепятства предстоящото издание на Strategic Leadership Forum 2022, което ще се проведе присъствено, при пълно спазване на мерките въведени от Министерство на здравеопазването! Събитието още от самото начало е планирано с най-високи мерки за сигурност, така че нашите гости да бъдат спокойни за здравето си!

Вашето здраве е приоритет за нас, затова ще бъдат гарантирани следните мерки за безопасност:

 • Маски за всеки един участник на събитието;
 • Анти-бактериални гелове;
 • % заетост на залите и ограничаване на входните места спрямо текущите разпоредби;
 • Постоянно проветряване и вентилация;
 • Ваксиниран обслужващ екип;
 • Необходима столова дистанция между всеки един посетител;
 • Ще има медицински екип от лицензирана медицинска лаборатория за извършване на бързи антигенни тестове, които ще са безплатни за всеки закупил билет за участие!

 Събитията са един от най-качествените начини да създадете бизнес контакти, нови партньорства и нови възможности за вас и вашия бизнес!

Закупете своя билет още сега!

ОСНОВНИ СЪВЕТИ:

Основни съвети, за това Как да предпазим себе си и околните, както и някои прости мерки, с които можете да предотвратите разпространението на COVID-19 на работното място:

Мерките, изредени по-долу, не са скъпи и помагат за предотвратяване на разпространението на зарази като настинки, грип и стомашно-чревни вируси на работното място, и предпазват клиентите Ви, представителите на другите фирми, с които работите, и служителите Ви.

 • Погрижете се работното място винаги да е чисто и хигиенично.
 • Повърхностите (бюра и маси) и предметите (телефони, клавиатури) трябва да бъдат редовно избърсвани с дезинфектант.
 • Насърчаване служителите, сътрудниците и клиентите да мият ръцете си редовно и добре; поставете плакати, които насърчават миенето на ръце (потърсете такива плакати на www.WHO.int) – Защо? Защото миенето убива вируса по ръцете и предотвратява разпространението на COVID-19.
 • Поставете диспенсъри с дезинфектант за ръце на видни места из работното място. Погрижете се да бъдат пълнени редовно.
 • Насърчете добра респираторна хигиена на работното място – Защо? Защото добрата респираторна хигиена предотвратява разпространението на COVID-19.
 • Погрижете се на работното място да има на разположение защитни маски (обикновени хирургически маски, не маските N95), както и хартиени кърпички, за онези, които започнат да чувстват симптоми на хрема или кашлица, докато са на работа.
 • Посъветвайте служителите и сътрудниците да проверяват съветите за пътуване, публикувани от националните власти, преди да пътуват в командировка.
 • Информирайте служителите, сътрудниците и клиентите си, че ако COVID-19 започне да се разпространява във вашето населено място, всеки, който има дори лека настинка, или много слаба висока температура (от 37,4 C нагоре), е препоръчително да си остане у дома.

Ние продължаваме зорко да следим официалните източници и да Ви информираме.

The Management Board си запазва правото да откаже достъп до събитието на лица с невалидни сертификати или на такива с положителна проба от теста, проведен от мобилната лаборатория в деня на провеждане на Strategic Leadership Forum.

Надяваме се, че следната информация бе полезна, но моля, свържете се с нас на event@tmb.bg, ако имате някакви други въпроси или притеснения.